Boenken en bouncen

Ik heb deze week nog eens mijn investeringsfonds aangesproken. Ten bedrage van 100 euro dan nog wel. En wat koopt men daarvoor? Niet veel, kan ik u zeggen: een stuk plastiek en wat kuisgerief.

De stofperikelen met mijn fotoapparaat had ik reeds eerder uit de doeken gedaan. Bij wijze van krachtdadig optreden ben ik dan ook overgegaan tot de aankoop van een cleaning kit. Dit pretpakket omvat een blaaspeer, sensor swabs en eclips-vloeistof. Boenk, 70 euro armer.

OmnibouncerMijn uitgavendrift was evenwel niet gestild en dus heb ik er ook maar meteen een omnibouncer voor mijn flits bijgelapt. Dat spullement zorgt voor een zachter en beter verspreid flitslicht. Voor dit nietige plastieken kapje staat er 25 euro ingeschreven in mijn beknopte begroting.

De tegenpartij met wie ik deze transactie voltrok, was de internetmarchant geheugenkaart.be. Geen klachten daarover: maandag besteld, dinsdag geleverd. Nu nog een moderner ogende site waarvan het menu niet loopt te flashen in Firefox en we staan weer een stapje dichter bij de ideale wereld.

2 gedachten over “Boenken en bouncen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.