About

Jelle Jasper Wiet Goossens werd geboren in het jaar 1984 in een kliniek te Leuven. Zijn zorgeloze jeugd bracht hij door te Overijse, op een boogscheut van Brussel.

Met wisselend succes, edoch met grote vastberadenheid, ploeterde hij doorheen het drijfzand van de middelbare school. Daarover schreef hij een meerdelige rapportanalyse. In 2002 studeerde hij af aan de Sint-Martinusschool te Overijse in de richting Economie-Wiskunde. Prompt vatte hij de studie Communicatiewetenschappen aan, die hij in vier weinig bewogen jaren afrondde.

Tijdens zijn universitaire jaren, groeide er een toenemende interesse voor het fenomeen “fotografie“. Bij het studentenblad Veto mocht hij zich tussen 2005 en 2007 bekwamen in deze discipline. De artefacten daarvan zijn nog altijd terug te vinden.

Ergens eind 2006 ging Jelle G. aan de slag bij Vredeseilanden, heden bekend als Rikolto. Omwille van zijn gebrekkige kwaliteiten als jobhopper, houdt hij zich daar tot nader order bezig, zij het niet altijd in stilte.

Op jasperwiet.be geeft Jelle een vrij onevenwichtig overzicht van zijn leven en werk. de grote en kleine dagdagelijkse dingen, opgepompte meemakingen, geveinsde overpeinzingen. Vanalles en nog wat. Geheel vrij van samenhang.

Doorverwijzingen 

Onnodig te zeggen dat meningen vertolkt op deze weblog niet noodzakelijk overeenstemmen met die van mijn huisdier of mijn werkgever.