Kleine mannekes

’t Is den tijd van ’t jaar… We mogen weer kleine mannekes en aanverwante gadgets gaan verkopen voor Vredeseilanden. Ik heb nog niet durven uitrekenen hoeveel uur in tochtige omstandigheden er in het verschiet liggen. Dus beste weerman: regen noch vorst aub. En veel vriendelijke mensen. En alleen originele excuses om niks te kopen. Zoals:  “mijn hond is van de jaar gestikt in één van uw  sleutelhangers” of “ik heb zweetpollen en koop alleen balpennen met anti-sliplaag” of “ik gebruik geen postkaarten, want postzegels blijven bij mij nooit plakken”.

Kopen dus. Ik heb trouwens horen waaien dat ge vanaf drie sleutelhangers er een gratis gsm-chip bij krijgt van Marc Coucke. Daar kunt ge vanalles mee doen. Op uwe navelenbuik plakken, bijvoorbeeld. Dankzij de hibrisone kwantumgolven optimaliseert dat uw darmwerking. Resultaat: nooit meer diarree. Ik loop er al een maand mee rond en nog altijd geen klachten. Kleine chips maken een groot verschil.

Vandaag was er nog een bescheiden persmoment aan de Beurs om de campagne in te leiden. Geen tv, helaas. Hopelijk morgen. Hier de boodschap. Hieronder een paar foto’s. Wie weet tot gauw in het warenhuis in uw buurt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.