IJsland

Grootse plannen hebben afgelopen weekend vorm gekregen. In een ultieme poging niet opgenomen vakantiedagen van 2008 bij verstek te consumeren, zal ik in gezelschap van een ouwe bekende sidekick naar het IJslandse miseristan op missie gaan.

Niet alleen zullen wij per VISA-kaart verse deviezen aanvoeren, wij zullen tevens  het dankbare eilandvolk laten proeven van de vrede, welvaart en democratie vanwege het genereuze Belgische volk. Een volk dat evenzeer weet hoe het voelt om in de portemonnee geswaffeld te worden door al te voortvarende bankiers.

Zo. Meer updates volgen ongetwijfeld wanneer de landing nadert (1 februari). We zijn nog op zoek naar een concept voor de reis. Een missie, zo je wil. Het geld van de gedupeerde Kauphtungklanten zoeken, om iets evident te noemen.  Of een geiser pikken.

Ook reistips zijn zeer welkom. Want zoals dat meestal gaat bij een uit de hand gelopen grap, is nader opzoekingswerk nog niet gebeurd.

Een gedachte over “IJsland”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.