Lichtpunt

Onnodig te zeggen dat het al lekkerder gelopen heeft in dit land dan de laatste tijd het geval is. Bijna waren we weer gewend aan de idee van  een federale regering, maar het is dus nogmaals op niks uitgedraaid. Het moment kan moeilijk slechter en de manier waarop oogt even elegant als een ballerina op moonboots.

Maar er zijn gelukkig ook nog lichtpunten in deze dagen. Want niet alleen de regering is gevallen, ook de gevelkerstmannen die zovele jaren onze beschaving deden overhellen, lijken hun stellingen verlaten te hebben. Althans, ik heb er dit jaar toch nog geen waargenomen. Zou het volksprotest dan toch iets uitgehaald hebben?

Dat is trouwens niet het enige positieve dat er te melden valt. Verre van. Er is tenslotte ook nog steeds water in de Noordzee!

Een gedachte over “Lichtpunt”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.