Waar is em?

Bij gebrek aan andere stof tot nadenken, vroeg  ik mij zonet af: wat is de status van speurtocht naar den aap in Hoeilaart? Ik heb er alvast niks meer van gehoord of gezien en de internationale media schijnen de zaak uit het oog verloren te hebben. Onbegrijpelijk.

Al ontsproot er voorbije week een evidente these aan mijn schrale intellect. Krachtens de Darwiniaanse evolutietheorie is het immers perfect mogelijk dat die aap inmiddels verworden is tot een niet van de anderen te onderscheiden inwoner van het Hoeilaartse hinterland. Het spreekt voor zich dat het hier over een zeldzame vorm van regressieve evolutie gaat.

Maar goed, genoeg geschertst op onze buurgemeente. Wat zouden wij zonder?

Ik kijk alvast uit naar morgen, meerbepaald naar het sympathieke dorpsfestival Tropiscala, meerbepaald naar het optreden van De Mens. Weer veel te lang geleden dat ik dat ik deze rockdrievuldigheid nog aan het werk zag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.