Als den baas het zegt

Den baas zet een stapje terug en een nieuw exemplaar treedt weldra aan. Gelegenheid voor een interview, vonden ze bij De Morgen. En dus zegt den baas nog eens wat hij (met anderen) eigenlijk al zegt sinds het uitsterven van de dinosauriërs (bijvoorbeeld hier en hier). Maar nooit raakte dat in de gazet. Nu dus wel. En ook op de radio kwam het nog terug.

Een geslaagde mediastrategie zou dus zijn: meer van directeur wisselen.

Nu we toch aan ’t linken zijn: passeer ook eens langs ons dossier over de voedselcrisis. Er zitten een aantal gedegen stukken tussen, waarvan enkele de voorbije weken hun weg al vonden naar ’s lands opiniepagina’s.

Weer iets helemaal anders: mijn knie. Die sputtert sinds gisteren zwaar tegen. In kilometer tien van mijn wekelijkse looptoer is het misgelopen en schoot “het” er in. Vandaag gaat al beter: ijs en flexiumgel doen hun werk. Verdomme toch. In die drie jaar dat ik loop, nooit iets gehad en nu… Ik denk dat ik tot de dag zelf van de 20 kilometer de sportinspanning op een lager pitje zet.

Doorgedreven meditatie in combinatie met geestesverrruimende wierrook zullen mij er vast weer bovenop helpen.

Een gedachte over “Als den baas het zegt”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.