Mano Mundo en stoelen

Gisteren naar Mano Mundo gebold. Veel heb ik daar niet gezien. Van 14u tot 18u heb ik er onder de brandende zon foto’s getrokken van mensen op een buitenmaatse roze stoel. Dat had hier iets mee te maken en de foto’s zullen ook daar verschijnen in de loop van de week.

Succes had de formule het wel. Blijkbaar wil de gemiddelde medemens niet liever dan zich vereeuwigd zien op een magenta gestoelte. Bij deze vijf riep het reusachtige zitvlak heftige reacties op:

Een stoel op Mano Mundo

Een stoel op Mano Mundo

Dat het internet vol rare tiepen zit, is trouwens weer eens bewezen met de onderste foto. Die had ik nog geen minuut upgeload of er waren al 3 comments en 17 views. Om de populariteit van mijn foto’s op te vijzelen heb ik dus meer kussende vrouwen nodig. Genoteerd!

3 gedachten over “Mano Mundo en stoelen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.