Fitna, de christeneditie

Hoe zou een scenario voor de Christelijke editie van Fitna eruit zien? Vrij Nederland pende een scenario neer voor Het zwaard van Jezus. Nu nog de verfilming.

Deuteronomium 13:6-10: ‘Wanneer uw broeder, de zoon van uw moeder, of uw zoon, uw dochter, uw eigen vrouw of uw boezemvriend u in het geheim wil verleiden en zegt: laten wij andere goden gaan dienen, dan zult gij hem niet ter wille zijn, noch naar hem luisteren; gij zult hem niet ontzien, noch hem sparen en zijn schuld bedekken, maar hem zeker doden; het eerst zal uw hand zich tegen hem keren om hem ter dood te brengen en daarna de hand van het gehele volk. Gij zult hem stenigen, zodat hij sterft, omdat hij getracht heeft u af te trekken van den HERE, uw God.’

Da’s gesproken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.