Inherent fout

Ik ben wat afwezig geweest, ik weet het. Maar dat komt omdat ik nog eens de buitendeur achter mij dicht heb getrokken. Dat mag ik duidelijk niet te vaak doen, want een mens wordt dan met danig veel stimuli geconfronteerd. Dikwijls van een onwenselijk soort dan nog wel. Of wat dacht u hier van?

Adidas- Moccasins

Die strakke en stijlvolle combinatie van moccasins, witte sokken met daarboven een adidas-trainingsbroek… Wat u niet ziet is de 2-mm fijngeschoren baardlijn die de zonnebank gebruinde tronie doorkruist van oorlel naar oorlel. Af.

Dankzij deze waarnemingen is mijn vestimentair zelfvertrouwen weer op niveau. Dankuwel, gij vreemde jongeling!

3 gedachten over “Inherent fout”

  1. schitterend. wel raar. als iemand zoveel zorg aan zichzelf besteedt (cf. baardlijnen en zonnebank) zou het dan ook een bewuste en weloverwogen vestimentaire keuze zijn? en zo ja: zou het dan een trendsetter zijn en hebben wij bijgevolg het ergste te vrezen voor volgende zomer…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.