Appetijtelijke lichtvoetigheid

Here me jezus, was me dat een weekend. Veel te druk naar mijn laaggestemde normen, want zowel zaterdag als zondag de baan op gaan, dat is walking the line. Zaterdag bevond ik mij op het Overijsese festijn Tropiscala, later meer daarover, nadat ik hiervan ben bekomen.

Zondag was ik niet te beroerd om mij per combinatie van bus en metro naar onze hoofdstad te begeven. De reden? Cultuur, eerwaarde! Maar dan wel op mijn maat gesneden, zijnde: lichtvoetig en zonder verheven of wereldverbeterende pretenties. Mijn belastingsgeld is dus andermaal goed besteed bevonden.

Revue in De Markten

Niet dat ik iets anders verwacht had, want de organiserende instantie was de heer Rasschaert, met wie ik indertijd menig middelbare schoolleraar over de rooie kreeg en die nu bij wijze van stage een revuevoorstelling organiseerde in het culturele centrum De Markten.

En ik was toch wel die gulle goeierd zeker die daar enige beeldjes mocht schieten in ruil voor gratis toegang?

2 gedachten over “Appetijtelijke lichtvoetigheid”

  1. Merci om langs te komen, makker.

    ‘k Moet wel toegeven dat het zondag voor iedereen gratis was! 🙂
    ahja, en ’t is een gemeenschapscentrum! geen cultureel.

  2. Gratis is gratis en ik zat toch maar mooi op de eerste rij 🙂

    En gemeenschapscentrum of cultureel centrum, dat is een decretale kwestie waar de gewone lezer hier toch het verschil niet tussen kent. Dus daar geraken we probleemloos mee weg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.