Powerpoint

Lieve dagboek, dit moet er even uit.

Sinds wanneer kan Powerpoint 2003 geen bestanden openen die met Powerpoint 2000 zijn gemaakt? “Kan bestand niet lezen”, luidt het concreet. U mag gerust weten dat dergelijke tegenwerkingen een fossiliserende werking hebben op mijn testikelen. Zeker na de derde keer op 1 week.

Voor het geval het u ook ooit overkomt, dit is wat u te doen staat.? Ga naar zamzar.com. Converteer aldaar het bestand naar odp. Vervolgens converteert u het verkregen bestand weer naar ppt. Van een omweg gesproken, maar hij werkt wel.

U kunt natuurlijk ook gewoon Open Office installeren. Blijkbaar slaagt iedereen er in om beter powerpoint-bestanden te lezen dan Microsoft zelf. Bocht is het.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.