Striptease van de dag

Zatte Vrienden ongewenste mail

Is er een bijzondere reden waarom ik op drie verschillende mailadressen (inclusief dat van het werk) het diepgravende “ZatteVrienden magazine” krijg? Het kan aan mij liggen, maar ik meen mij nooit voor iets dergelijks te hebben ingeschreven.

Akkoord, ik kijk wel eens naar Temptation Island (als communicatiewetenschapper is men daar uit academische overwegingen toe verplicht, niet?) maar dat wil nog niet zeggen dat ik noodzakelijkerwijs naar n?g meer moreel verval streef in mijn mediale consumptie.

Toch maar eens testen of die unsubscribe-functie oren heeft naar mijn vriendelijk verzoek tot stopzetting van dit (zonder twijfel) unieke aanbod voor meerwaardezoekers.

2 gedachten over “Striptease van de dag”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.