Trutten!

Er zit nog wat lekkers in de oude doos: foto’s van Les Truttes van tijdens de Hopduvelfeesten. Dat is een uit de hand gelopen volksvergadering te Asse waar de lokale stamhoofden dit jaar ook nog het onvermijdelijke Hormonia en de mieterse  Toots Thielemans mochten begroeten.

Les Truttes

De foto’s van deze set zijn quasi allemaal uit dezelfde positie getrokken, daar ik geheel ge?mobilliseerd werd door een opeengepakte meute Johns die bijzonder fysiek waren bij de beleving van de gebrachte muziek. Ware het niet dat de foto’s voor Veto moesten dienen, ik had mij nooit gewaagd in deze IQ-loze vleesmassa met mijn kostbare apparatuur.

Maar goed, ik heb het dus wel gedaan, want het heldendom is een na te streven iets. Mensen die niet afgeschrikt worden door een paar duizend lettertekens, kunnen ook altijd het bijhorende interview lezen, dat in de eerste Veto verscheen van dit jaar.

AlbumSlideshow

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.