Mijn vriendin

Deze middag liep er een bericht binnen met als onderwerp “Blog van het jaar 2006: jouw blog is genomineerd”. Deze boodschap zorgde voor enige deining, zeker toen bleek dat de openingsparagraaf bepaalde vermoedens leek te bevestigen:

Het is weer zover! De verkiezing van de ‘Site van het Jaar 2006’ staat in de startblokken. En we hebben goed nieuws voor jou. Jouw website heeft namelijk de eindselectie gehaald en maakt deel uit van de 100 genomineerde sites in de categorie ‘Blogsites’.

Wat er precies van aan is, weet ik niet, maar enig doorklikken leert dat men zijn of haar site moet aanmelden om in deze spetterende competitie terecht te komen. En vermits ik niet eens wist dit initiatief bestond, heb ik geen idee hoe deze site op de lijst is terecht gekomen. Het moet zijn dat het brede internationale lezerspubliek het zo gewild heeft, troost ik mij. 

Niettemin vind ik dat we hier getuige zijn van een hoogst verontrustende evolutie. Als deze blog immers tot de 100 beste inzendingen behoort, laat dat het ergste vermoeden over de kwaliteit van het bloggen in ons Vlaand’renland.

Verder maakt de wedstrijdbriefing nog gewag van een offici?le uitreiking.

Noteer vrijdag 8 december in je agenda
We reiken de prestigieuze awards van deze 10de awards uit op vrijdagavond 8 december in Carr?. Noteer deze datum goed, want we nodigen jou en je partner uit op dit event. Gastheren van de avond zijn Lucas Van den Eynde en Peter Van Gucht, stand-up comedian Vitalski zorgt voor het amusement ?n we hebben een live band uit Louisiana geboekt. Praktische informatie over de uitreiking in Carr? (Willebroek) volgt!

U leest dat goed: een partner is een niet te versmaden attribuut om de bovengenoemde gelegenheid te visiteren. Ik ben dan ook bereid om een versnelling hoger te schakelen en de invulling van deze functie als topprioriteit te beschouwen. De sollicitaties voor “partner van Jelle” zijn dus bij deze open. Stuur uw cv en een foto van uzelf op, v??r 8 december. ?k kan u garanderen dat er enkel op uiterlijke kenmerken zal geselecteerd worden.

En wie weet sta ik die dag dan wel ergens op een podium van een foute discotheek, alwaar ik giechelend aan de presentator van dienst beken “dat het mijn vriendin was die me ingeschreven heeft” en “dat het allemaal als een complete verrassing komt”.

Kortom, doe mij dat niet aan en blijf uit de buurt van www.sitevanhetjaar.be. Dank.

Een gedachte over “Mijn vriendin”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.