Boel

’t Is boel in Overijse. Twee dagen voor de verkiezingen wordt er met rechtzaken gedreigd dat het een aard heeft.

Het komt op het volgende neer: iemand van de oppositie krijgt een gepersifleerd pamflet van zichzelf in de bus, waar betrekkelijk onkiese zaken in staan. Daarop beschuldigt de ontvanger van het pamflet zijn concurrent en aartsvijand, de burgemeester, van achter deze ongewenste mailing te zitten. Die burgemeester is daar vanzelfsprekend niet echt mee opgezet en stapt naar de rechter wegens smaad.

En dat allemaal nadat diezelfde oppositie net een extra gemeenteraad bijeenriep om er vervolgens niet op te dagen. Politiek kan toch mooi zijn… Enfin, u leest daar alles over via ons geliefde streekmedium.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.