Toots

Een goedemiddag en welkom terug. Ik ga hier niet uitwijden over de voorbije dagen die ik doorbracht in de Westgoek, waar ik in samenwerkende vennootschap met niet nader gedefinieerde individuen voor de verdere verkleutering van de Belgische kust heb gezorgd. Dat alles behoort tot de persoonlijke levensfeer.

Ter compensatie zal ik dan maar nadere toelichting verschaffen bij mijn aanwezigheid op de Hopduvelfeesten te Asse. Naast de effecten van een teveel aan Duvel, kon men daar ook Hormonia, Toots Thielemans en Les Truttes aanschouwen. Op de schaal van postmoderniteit scheert deze line up even hoge toppen als het fascisme in het Belgisch leger.

Toots Thielemans

Toots staat al geboekstaafd als ne grote meneer sinds hij op zijn drie jaar muziek begon te spelen. En voor grote meneren plegen wij onze lenskap al eens af te doen. Toots wist dat blijkbaar nog te apprecieren ook!

AlbumSlideshow

 tags: , , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.