Walter Grootaerts is overal

Zelfs in de oudheid bestond hij al. Toch volgens De Mens. Maar in een recent verleden bevonden Walter & Co zich dus in de marginale feesttempel van Overijse. Dat zag er ongeveer zo uit:

De Kreuners

Edoch wat corpulentie en pafferigheid betreft, is Walter zeker niet mijn favoriete Kreuner. Dat is met grote voorsprong Jan Van Eycken. Ietwat autistisch staat hij op het podium zijn gitaarriffs ambachtelijk af te scheiden, terwijl andere Kreuners het meer fysische gedeelte voor hun rekening nemen.

Echter, Jan mag dan al wat onderdoen voor de anderen wat podiumvisibiliteit betreft, iedereen weet diep in zijn binnenste dat Jan Van Eycken in weze het kloppende hart is van deze groep en bij uitbreiding van de hele Vlaamse rocksc?ne…

AlbumSlideshow

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.