Diefstal!

Dat gsm-operatoren dieven zijn! Gisteren nog werd mijn schamele belkrediet met 1.15 euro gecrediteerd voor een gesprek van amper anderhalve minuut. Nochtans na 18u, maar voor die zakzetters zullen de kantooruren dan nog onverminderd voortduren.

Zelfs de laagst mogelijke tarieven zijn nog altijd degoutant duur. En maar reclame maken dat men tegenwoordig voor 20 cent per minuut kan bellen. Wel, dat zijn er nog altijd minstens 18 teveel. Dat men overigens 10 cent durft te vragen voor een gehandicapte boodschapdienst als sms, is al helemaal krankzinnig in het licht van de verdere technologische ontwikkeling.

Wanneer komt daar revolutie van? De gewone burger lijkt vooralsnog gedwee te betalen zonder verdere vragen te stellen. In plaats van te mekkeren over hoge belastingen, zou men beter doen zoals ik: janken over hoge telefonietarieven!

Trouwens, wat doet Koffi Anan hieraan? Niks, noppes, nul de balle, kop in het zand! En onderwijl crepeert de kleine, malcontente werkloze achter zijn pc, zich volstekende met vetzakkerij allerhande teneinde een depressie af te wenden…

Een gedachte over “Diefstal!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.