Mahmoud, wat doe je nu?

Vandaag konden we lezen dat mijn vriend Mahmoud, die toevallig ook de president van Iran blijkt te zijn, een weblog op poten heeft gezet. Altijd al geweten dat die malle rakker een IT-hobbyist was! Met dit puike initiatief stijgt het aantal niet-gecensureerde websites in Iran overigens van 5 naar 6.

Dat Mahmoeds initiatief op heel wat bijval kan rekenen, was vanmiddag al te merken aan volgend bericht:

Volgens mij is dat te wijten aan die heidense serversoftware van Microsoft, toch nog altijd een exponent van de imperialistische, Amerikaanse duivel. Maar waarom gebruik je die troep dan toch, Mahmoed?

Laat je echter niet ontmoedigen Mahmoed. Alle begin is moeilijk en voor dat soort problemen is er altijd een oplossing. Ik zie trouwens nog heel wat groeimogelijkheden voor je weblog. Zo kan je misschien een podcast opstarten waarop we elke week een nieuwe tirade tegen Amerika of Israel kunnen beluisteren. Ik heb je dat al horen doen, en ik moet zeggen: met zoveel expressiviteit geraak je hier moeiteloos de studio Herman Teirlinck binnen.

Of je kan een dagelijks item “wie zit er onder de boerka?” opstarten. Dat gaat als volgt. Je laat iemand een boerka aantrekken, neemt daar een foto van en dan moeten wij raden of het een man of een vrouw is. En hij of zij die wint, krijgt als prijs een pluche voodoopop van Bush! Dolle pret verzekerd, man!

Nog veel succes ermee en ik zie je nog wel es op MSN!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.