DAAU

In een zeldzaam moment van activiteit heb ik de foto’s van het concert van DAAU eens van onder het stof gehaald. Veel actualiteitswaarde kunnen we daar niet aan toedichten, want het concert dateert al van 18 mei 2006.

De foto’s zijn destijds getrokken voor Veto onder het moto “pik eens een gratis optreden mee”. U ziet: het is al te kortzichtig om alleen onze zuiderse landgenoten van profitariaat te betichten.

DAAU

Voor zover ik recht van spreken heb, mag ik u melden dat het een uitstekend concert was. Die Anarchistische Abendunterhaltung bestaat uit een stel gedegen muzikanten, zoals dat in de professionelere pers wel eens genoemd wordt. Met twee van die gedegen muzikanten kunt u hier een interview lezen.

Enkel over de belichting was ik in mijn hoedanigheid als hardwerkende fotograaf niet bijster te spreken. Dikwijls teveel tegenlicht, te weinig “gewoon” licht en een overmatig gebruik van een bordeelachtige, rode zijbelichting. Maar kom, voor de prijs mogen we niet klagen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.