Niet bang zijn van zwarte meneer

Tijd voor de andersgekleurde medemens! Jasperwiet.be wil immers onvoorwaardelijk bijdragen aan de weerspiegeling van de diversiteit in de samenleving. Daarom krijgt u vandaag volgende meneer voorgeschoteld:

Banyingela Kasonga

De man luistert naar de klinkende naam Banyingela Kasonga en is doctoraatsstudent aan de faculteit godsdienstwetenschappen van de K.U.Leuven. Nu mogen er hopelijk wel meerdere studenten zijn aan de faculteit godsdienstwetenschappen die al dan niet roots hebben op andere continenten, maar voor zover ik weet zitten er niet zoveel presidentskandidaten bij.

En dat is ons onderwerp van vandaag dus wel. Kasonga neemt het op 30 juli op tegen 32 andere presidentskandidaten tijdens de langverwachte verkiezingen in Congo. Of hij een kans maakt? Zelfs Verhofstadt zou zijn kansen eerder aan de lage kant inschatten. Maar niettemin een mooi, maar kostelijk statement. Kasonga moest maar liefst 50.000 dollar betalen om gewoon al op de kiesbrief te mogen staan.

Veto voelde de man aan de tand over zijn plannen en ambities voor Congo. En voor dezelfde prijs kunt u hier nog twee andere foto’s van de man bekijken tijdens dat interview.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.