U heeft mij niet nodig, maar ik u wel.

De start van de 20km

Sinds enkele jaren sta ik, wanneer het einde van de meimaand nadert, aan het raam van mijn residentie en kijk ik met getormenteerde kunstenaarsblik de Kessel-Lo’se verte in, die na 20 meter evenwel vroegtijdig wordt afgeblokt door de vier verdiepen van het volgende appartementsgebouw. Vanuit deze positie roep ik vervolgens de inwendige vraag op: hoe gaan we het dit jaar aanbrengen?

Het antwoord: zo dus.

Nee, het valt niet mee om telkens via een andere boodschappelijke sluipweg bij dezelfde vraag uit te komen. In concreto: een beetje sponsoring uit uw portemonnee voor mijn 20km door Brussel, waar u dan in feite Vredeseilanden mee steunt. Er zijn, echt waar, boosaardiger bestedingen te bedenken.

Klik dus even door naar uw online banking applicatie en gooi wat geld in het bakje. Ziehier de coördinaten:

Rekeningnummer BE64 0000 0000 5252 van Vredeseilanden
met mededeling Loper: Jelle Goossens

Moest u dat interesseren: voor giften vanaf 40 euro krijgt u volgend jaar een fiscaal attest opgestuurd.

Ik zeg u alvast: dankuwel. Want u heeft mij misschien niet nodig, maar ik u wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.