Dwars door Hasselt

Bon, die 15km Dwars door Hasselt staan nu dus ook op mijn cv. Over de eindstreep gebaggerd na 1 uur en 5 minuten. Gezien de voorafgaandelijke decadente inputs van het weekend, mag die tijd als een wondere output gezien worden.

Met de 20km door Brussel nog vers in het geheugen, kan ik uit de vergelijking besluiten dat het parcours in Hasselt er toch wel eenvoudiger voorkomt. 5 km korter, om te beginnen, maar vooral: vlakker. Enkel de brede lanen van Brussel zijn een gemis bij het ontwikkelen van het eigen tempo.

Omdat dit niet louter een plezierloopje was, zou ik mij – net als iedereen die meeliep voor Vredeseilanden – moeten laten sponsoren. Maar ik weet ook dat ik al veel van mijn hoog geschatte omgeving heb gevraagd met de 20km door Brussel.

Moest u zich evenwel niet kunnen bedwingen (of het de vorige keren vergeten zijn), dan kan dat natuurlijk nog altijd. 000-0000052-52 met mededeling “Dwars door Hasselt: Jelle Goossens”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.