Voor de draken

Ik ben dus terug van Benin. De reis was geweldig en interessant. In De Morgen van vorig weekend stond er al een eerste voortvloeisel. Verschoning dat ikzelf niet meteen overga tot het delen van mijn indrukken. Dat moet bij mij eerst even verteren vooraleer ik iets coherents kan voortbrengen.

Laundry Day - Wonder Boys

Veel verteerbaarder indrukken troffen wij zaterdag aan op Laundry Day. Een event waar ik allicht nooit zou verzeilen, ware het niet dat ik in mijn niet manische drang tot belangrijkdoenerij gebombardeerd ben tot resident photographer van een aanstormend dj-duo en tevens openingsact: Wonder Boys.

Daarvoor dus. En ook voor de draken natuurlijk. Indrukwekkend beesten.

Laundry Day - Dancers

Slideshow

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.