Naar Benin

Naar het schijnt is het warm in Benin, maar dat kunnen ook vooroordelen van mijnentwege zijn.

Ik zal er weldra zekerheid over hebben, want het is daar dat ik uit arbeidsmotieven naartoe trek. Niet alleen. In feite ben ik slechts een bleek aanhangsel van een schone delegatie met ondermeer Jef Colruyt, Marianne Thyssen, Rik Van Cauwelaert en Piet Vanthemsche.

De reden van ons samenzijn? Nu er zo binnenkortelijk mogelijk Beninese rijst in de Colruyt zal liggen, gaan we kijken welke lessen er voor bedrijven, politiek, boeren en ngo’s te trekken zijn uit dat experiment.

Ik kan niks garanderen, maar hopelijk kan ik af en toe een tweetje laten vliegen: http://twitter.com/jasperwiet

Een gedachte over “Naar Benin”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.