Anderhalf uur

Ooit beloofde ik 20km in anderhalf uur sportieve moed. Dat liep toen niet zo goed af (iets van een knie en een paar maanden lappenmand). Maar zie: twee jaar na datum, is het moment van opleveren gekomen.

Eindtijd van mijn 20km door Brussel 2010: 1u33min. In detail ziet dat er ongeveer zo uit (link naar Runkeeper – tijden/afstanden komen niet helemaal overeen omdat de gps-tracking al van voor de start begon)

Straffe verhalen uit de koers heb ik helaas niet. Mijn enkels, rechterknie en platvoeten die na 15km beginnen te protesteren zijn nog bezwaarlijk nieuws te noemen. Verder was ik afgesloten van de buitenwereld dankzij het tempo-bevorderende gedreun van Queens of the Stone Age en AC/DC in mijn oorschelpen.

Zo. De kritische sponsor die wachtte op resultaten alvorens zijn act te stellen, mag dat nu of de komende dagen nog altijd doen op het rekeningnummer van Vredeseilanden: 000-0000052-52 met vermelding Loper: Jelle Gooosens.

Mijn entourage dankt u.

4 gedachten over “Anderhalf uur”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.