Au Val Fleuri

Standard - Anderlecht kijken Au Val Fleuri

Hoe meer staatsschuld deze natie weer accumuleert, hoe onmogelijker het wordt om ooit tot een akkoord te komen tussen de verscheiden landsdelen om die berg te verdelen, laat staan om tot een splitsing van het land te komen. We moeten het dus nog even met elkaar stellen. In de tussentijd dienen wij op zoek te gaan naar nieuwe fundamenten om dit land te gronden.

Omdat wij de gewoonte hebben om politieke hete koeien bij de horens te vatten als ze nog warm zijn en in de gracht liggen, begonnen wij zondag zonder versagen aan deze opzienbarende zoektocht.

Een zoektocht die ons samen met pils en het vooruitzicht op de wedstrijd  Standard-Anderlecht in Florival bracht, een dorpje over de taalgrens met als belangrijkste kwaliteit dat er BeTV te ontvangen is.  Zoek het op Google Maps, het is ook bekend van het treinstation, al moet je daar geen perron gaan achter zoeken.

Au Val Fleuri Рzoals de tapperij passend gedoopt is Рontdekten wij een harmonie van Frans- en Nederlandsgebekten, Standard- en Anderlechtaanhangers en een caf̩baas die bij het begin van de avond verzoenende taal sprak.

Kortom: een micro-samenleving gestut door pils en voetbal. Sociologen zouden gewag maken van een ideaaltype.

5 gedachten over “Au Val Fleuri”

  1. Dienen ankeel van ne Roskaer was nog aan het juichen ook bij die onterechte pinanty voor Standaard blijkt uit dit fotografisch materiaal!
    Wa ne kleine! Dehors dammit!

  2. Idd, bittere opmerkingen van een verbitterd man!
    Ze laten mij geen keuze…er zijn maar 2 mogelijke partijen waar ik op kan stemmen met de verkiezingen!
    Het wordt nog een harde dobber om uit te vissen welke van de 2 partijen het meest zegt wat ik denk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.