De Mens Wild in ’t Park

De Mens

Spontaan zou een mens weinig grote data verbinden met het onooglijke Herent. Een dorp in de schaduw van Leuven waar men van buitenaf veelal minimaliserend over spreekt.

Laat het evenwel geweten zijn dat er meerdere buslijnen de verfraaide dorpskern aandoen en dat ze er een niet onaardig festival op het grondgebied huisvesten: Wild in ’t Park. Een evenement dat zich onderscheidt als Vlaand’rens meest toegankelijke festivallocatie. Om niet te zeggen dat men er de goei zaak dient.

Twee weken geleden (8 mei) mocht De Mens daar in de grote tent hun festivalseizoen op gang trappen. Qua recensie wens ik mij te beperken tot de conclusie dat het zijn 10 euro inkom meer dan waard was.

Meteen ook de eerste gelegenheid om mijn Canon 500D te testen. Tevredenheid alom. Iets minder tevredenheid over de lichtconfiguratie ter plekke. Teveel tegenlicht en dat geeft zo van die hinderlijke ruisgordijnen. Maar goed: je tire mon plan. Fotoset alhier, hieronder de slideshow.

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

De Mens

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.