De Sint en de honger in de wereld

Tot ieders vertier: een fotootje van de Sint die dit weekend per helikopter landde in Tervuren voor een optocht in het gezelschap van zijn zwarte knokbrigade. Halee zo plezant. Blijke kindergezichtjes, kleffe Sinterklaasmuzak uit de speakers en lekkers voor iedereen. Een volledig album vindt u in het bijhorende artikel op zonien.be.

Meer goesting tot schrijven is er momenteel niet. Ik doe dat al genoeg. Bijvoorbeeld om dit opinieartikel rond GGO’s en biotechnologie te produceren. Hopelijk één van dees op een opiniebladzijde van een gazet. Maar ik kan niks garanderen. Want Betina Geysen mag niet naar het Groot Dictee der Nederlandse taal. En of ons eten, onze landbouw of een miljard hongerlijers belangrijker zijn dan dat hete hangijzer, durf ik nog zo niet te zeggen.

Ik ben het trouwens allemaal beu. En dan heb ik in het bijzonder over de winter. Letterlijk moe word ik daarvan. Is er nog geen partij die pleit voor de invoering van de winterslaap? Komen we gelijk pijnloos de recessie door.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.