Testrit

Donderdag in de kelder van GroepT een testritje getrokken op de elektrische scooter waarvan sprake.

Conclusie: fantastik. Zo soepel, zo vloeiend, zo stil.

Ik ga daar niet stroperig over doen, maar het is in feite proeven van de toekomst.  Stel u voor: stille steden die niet stinken naar uitlaat. Volgens mij zijn we daar niet zo gek ver meer van af. Tien jaar, als het van Malle Gore afhangt. I’m in.

Ik heb er mij gelijk een exemplaar van besteld. Kwestie van de recessie te keren.

3 gedachten over “Testrit”

  1. Welnee, Bo. Niet als iedereen met flapperende lippen een bescheiden motorgeluid voortbrengt.

    Afstand houden zal dan weer meer dan ooit een must zijn om het opspattende speek van de achterligger te ontspringen. En dan vergeet ik bijna de permanente properteit van de straten als gevolg van het verstuifde mondvocht.

    Niks dan voordelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.