Kak

Ik krijg nu al een week amper foto’s naar Flickr opgeladen. Soms, na veel proberen, sijpelt er eentje door, maar globaal is het doffe ellende. Ligt dat aan Flickr, aan mijn computer, aan mijn internetconnectie of aan den Amerikaan in ’t algemeen? Kak.

Evenzeer kak vind ik de advertentie van het nieuwe bankbedrijf dat nog geen echte nieuwe naam heeft maar dat wel al aangekondigde dat het van naam gaat veranderen maar dat nog niet weet hoe het precies in de toekomst zal gaan heten maar in de tussentijd wel dagelijks een grafische gruwel in alle dagbladen parkeert.

BNP Paribas en Fortis

Niet dat ik zo een fijnbesnaard estheet ben, doch ik schat dat er wel meer mensen zijn die dit vadsig vinden. Alsof ze de greenkey vergaten weghalen. Als je dan toch een bodemloos advertentiebudget hebt, gun dan ook een almoes aan de ontwerper. Het getergde personeel verdient beter dan dit gebrek aan (huis)stijl.

Wie lanceert hier eens een reddingsplan voor?

2 gedachten over “Kak”

  1. Ik zit hier als een idioot op dat plus-teken bovenaan rechts naast elke titel te klikken, maar er gebeurt niets. Is dat puur esthetisch? En die paperclip links ook?

  2. Au contraire, mon ami. Allemaal zo functioneel als de flapjes aan een tetra brick.

    Aan het aantal clicks dat er op die schijnbaar nutteloze grafische elementen wordt uitgebracht, berekenen wij de idiotencoëfficient onder de lezers 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.