Iedereen exclusief

ex·clu·sief bn, bw 1) uitsluitend: een ~ interview slechts aan één medium toegestaan

Vrijdag exclusief in de Keien van de Wetstraat op Canvas: Miet Smet en Wilfried Martens over hun huwelijk. Zaterdag al even exlusief in De Standaard: Miet Smet en Wilfried Martens over hun huwelijk. En twee weken terug misschien nog exclusiever in Het Nieuwsblad op zondag: Miet Smet en Wilfried Martens over hun huwelijk.

Als er dan toch betekeniserosie moet optreden, dat het begrip “relevant” dan meteen moge meegesleurd  worden. De definitie daarvan is ongetwijfeld al even rekbaar als de dienstregeling van een Congolese busmaatschappij.

Een gedachte over “Iedereen exclusief”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.