LAT

De ontkoppeling is een feit. Mijn ego en ik leven voortaan naar een Living Apart Together-model. Dat was nodig na de publicatie van één van mijn concertkiekjes in Het Laatste Nieuws, Vlaanderens meest bekeken blad. Elkaar een beetje ruimte geven is in dat geval goedkoper dan de deurstijlen uit te breken met het oog op verbreding.

Michel Decoster in HLN

Of veel mensen dat nu gelezen hebben? Dat valt nog te betwijfelen. De pagina daarnaast was immers zoveel interessanter. “Ziekelijke website looft seriedoders”, klettert het van het blad. En in de marge nog: “Moeder koopt wapenarsenaal voor zoon (14)” en “Fritzl terug naar horrorkelder”. Mijn wereldbeeld is weer bijgestuurd.

Een gedachte over “LAT”

  1. Ik heb dat natuurlijk gelezen!

    De Michel heeft mij eens ne lift gegeven toen ik vanuit Dendermonde niet meer thuis geraakte na een optreden van De Mens…dat vond ik wel plizant.

    Hij reed toen met ne Volvo en ook veel te rap 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.