Didjee

Didier Reynders. Dat ministerschap wordt nu al jarenlang bejubeld als de wonderboy van de MR, maar in de feiten is de gezondheid van zijn departement ongeveer die van mijn darmflora na consumptie van 25 in olijfolie verzopen appelsienen.

De kans om de belastingscontrole over de vloer te krijgen is in België inmiddels kleiner dan de kans om een berggorilla op crocs te treffen op de noordpool. Maatregelen die op 500 miljoen geschat waren, kosten uiteindelijk 2 miljard euro. Eerder was er al dat rekenfoutje van 800 miljoen euro en met die miserie rond het stookoliefonds stond zijn naam ook onder het contract, al dook hij ten tijde van de mediarel vakkundig onder.

Stel nu eens dat Didier tot het andere geslacht behoorde… Ik zou wellicht beschaamd geweest zijn voor de seksistische ondertoon in de bodemloze krater van media-analyses.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.