Duf

Laat u niet misleiden door de muffe geur van verwaarlozing die zich hier verspreidt. De auteur verkeert nog steeds in goede gezondheid. Het was wat men als zelfverklaarde hardwerkende Vlaming “een drukke week” mag noemen. De campagne was leutig, ik ben diep gegaan, maar de benen waren goed. Alleen spijtig dat de opbrengsten minder zijn dan vorig jaar.

Maar soit, geen rust. Morgen verkas ik met enkele percenten van mijn riante hebben en houden naar Indonesië. Professionele bezigheden. Ik zal er mij toeleggen op de fysieke hereniging van de 17.508 eilanden. En ook wel op een paar andere zaken, waarvan ik u  – indien de omstandigheden het toelaten – tracht te rapporteren.

Eergisteren droomde ik al dat ik mijn vlucht miste, dus dat belooft.

4 gedachten over “Duf”

  1. laat zeker weten of je die vlucht hebt gehaald (-: wat zou Thierry Debels ervan zeggen moesten al die ngo-gelden naar onbezette vliegtuigplaatsen gaan?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.