Der Jan

Jan Decleir

Komend weekend is Vredeseilandenweekend. Dan gaat u natuurlijk een nieuwe vracht balpennen, sleutelhangers en mannekes inslaan, of onfatsoenlijke bedragen overschrijven om containers fiscale attesten op te strijken. U moet het mij niet uitleggen.

Om een en ander in de picture te zetten was er van vandaag een ware “media-actie” gepland. Vorig jaar was dat een koe in de Wetstraat, dit jaar was het Jan Decleir voor het Berlaymontgebouw. “Opa’s tegen EPA’s” was de actie gedoopt, om er nog eens een knoert van een woordspeling tegenaan te kletsen.

Voor de inhoud rond die campagne, kunt u hier terecht. Op deze plaats beperk ik mij tot enkele foto’s die ik vandaag nam van een der grootste acteurs op de aardbol. Ik wik mijn woorden. Want die man is vleesgeworden expressie. Bij Radio1 valt er een stukje te beluisteren. Als hij ooit een podcast maakt van de Carrefour-folder, ik abonneer mij.

Jan Decleir

Jan Decleir

2 gedachten over “Der Jan”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.