Te ver

Ik ben vanavond drie haltes te ver gereden met de bus. Dat kwam een beetje omdat ik – zoals gebruikelijk – lag te snoezelen en de bus zich wegens een gebrek aan druk verkeer spoediger dan gebruikelijk naar mijn thuishaven pendelde. Zodoende werd mijn biologische klok met hele minuten in de war gestuurd.

Het leek me verstandig meteen openlijk over dit gênante voorval te communiceren vooraleer een lek in mijn entourage de boekskes bereikt. Ik hoop dan ook dat deze affaire hiermee afgesloten is.

4 gedachten over “Te ver”

  1. Aah, die busverhalen toch… daar kan over meegesproken worden : )
    (te laat afstappen is me wel nog niet overkomen, te vroeg daarentegen…)

  2. Te laat afstappen vond ik al vrij grappig, maar Elke cracks me up: te vroeg afstappen? Nog niet goed wakker op die moment veronderstel ik? 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.