Wie het stokje werpe neme het aan

Even dacht ik dat het traditionele blogstokje tenonder was gegaan in de kilte van de aanvriezende winter. Verkeerd, bewijst collega hoofdtelefoon terwijl hij mij de stok aanreikt. Ik doe mijn best, maar kan niks beloven.

Drie bands en/of artiesten die ik dit jaar heb leren kennen?

 • Dave Matthews (in diverse constellaties)
  Eerst via een paar nummers, dan een live concert en dan nog wat meer cd’s.
  (U merkt het, een artiest mag gerust decennia bezig zijn eer ik hem opmerk.)
 • Maximo Park
 • Algemeen: dat er vormen van elektronische muziek zijn die ik weet te smaken.

Drie dingen die ik heb meegemaakt, gehoord,… en die me altijd zullen bijblijven?

 • Het nonkel worden natuurlijk (met stip op 1 uit vrees voor represailles uit familiale hoek)
 • Is het erg als ik maar aan 1 ding geraak? Naast dat eerste punt is alles ordinaire alledaagsheid, toch?

Drie blunders waarmee mijn kleinkinderen mij uitlachen zullen:

 • Misschien die ene keer dat ik de bus naar Kraainem pakte in plaats van die naar Overijse?
 • Voor het overige, graag uw hulp. Een mens doet zoveel stommiteiten, maar of die ook de geschiedenis gaan halen… Misschien moet ik er gewoon voor zorgen dat er nooit kleinkinderen komen die mij op mijn verleden kunnen aanpakken. Tot nu toe rijd ik wat dat betreft vooralsnog een foutloos parcours.

Drie dingen waar ik tamelijk fier op ben:

 • Enkele foto’s
 • zonien.be
 • Dat ik niet in de zak ben gezet

2 gedachten over “Wie het stokje werpe neme het aan”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.