Rugzak

Ik ben zoekende. Niet naar een transcendente ervaring of het ultieme geluk, maar naar iets dat mij daar hopelijk enkele millimeters korter bij kan brengen: een praktische rugzak voor mijn fotomateriaal. Nu wring ik alles in mijn ooit zo hippe Kiplingrugzak van het eerste middelbaar en het komt erop neer dat alles daarin verticaal gestapeld staat. Niet praktisch, kan ik u verzekeren.

De meeste van de rugzakken die ik tot nu kruiste zijn evenwel aan de dure kant. Prijzen van 150 euro lijken mainstream, zonder daarom veel plaats te bieden.

Maar nu viel mijn spiedend oog op de Canon backpack 200EG. Veel plaats, stevig en voor zover ik de prijzen zie, kost die maar rond de 70 euro. Probleem: ik heb die nog alleen maar bij enkele webshops in Duitsland en Nederland gevonden. En om nu 20 tot 25 euro te betalen voor de repatriëring van een lege rugzak naar mijn godsvruchtige verblijfplaats…

Niet dus. Ik wil die hier kopen. In Leuven bij voorkeur. Voor ongeveer hetzelfde geld. In de Fnac heb ik al gekeken, maar niks gevonden. Daarom dit opsporingsbericht: heeft u ergens in onze schone provincie (en laat ons voor het gebruiksgemak Vlaams- en Waals-Brabant als een geheel beschouwen) dit voortreffelijke attribuut gezien? Dan mag u dat melden. Uw tips zijn welkom langs een medium naar keuze.

Ik zal een tevredener mens zijn als ik mijn nieuwe telg onder de kerstboom zou mogen verwelkomen.

5 gedachten over “Rugzak”

  1. Ik heb een Lowenpro Rover AV II gekocht bij AS Adventure voor mijn Nikon D50 met 18-200mm lens.Nog een bescheiden camera, en die tas volstaat voorlopig. Minder dan de Canontas, that’s for sure, maar niet slecht. Misschien zijn er in dat merk wel tassen die meer naar de Canontas neigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.