T*kio H*tel

Blijkbaar is er een legioen van stoottroepen dat het Duitse pubergroepje T*kio H*tel (*=o) op alle blogs te lande verdedigt tegen laatdunkende commentaren. Huug heeft nu ook een Hirsi Ali’ke gedaan en zijn vrije woord laten zegevieren. De stakker wordt momenteel virtueel gelyncht.

Ik zou mij er niet aan wagen. Nog eerder zou ik een drieluik aan Mohammed cartoons publiceren.

Het is trouwens zeer merkwaardig om op 23 jaar al een generatiekloof te moeten ervaren bij het lezen van die commentaren, badend in alternatieve spellingswijzes en grensverleggend hoofdletter- en leestekengebruik. Neen, een mens zou niet zeggen dat de helft van de Vlaamse begroting naar onderwijs gaat.

Enfin, aan al die stoute meneren die kwaad schrijven over onze favoriete groep: T*kio H*tel roeelzzz pokkehardt!!!! Is de BEST^^!!! xD OMG ge zijdt gewoon jalours !!!!!

3 gedachten over “T*kio H*tel”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.