Amy Winehouse op haar bek

Amy Winehouse heeft weer een mooie beurt gemaakt. De gedrogeerde soulzangeres strompelde tijdens een concert in Birmingham over het podium, brak nummers abrupt af en viel over een gitaar. Toen de fans haar trakteerden op boegeroep, brulde de 24-jarige ster door de microfoon: ‘Aan iedereen die me uitjouwt: wacht maar tot mijn man uit de gevangenis komt!’ De zangeres moest door haar bandleden ondersteund worden toen ze bijna in tranen uitbarstte op het podium. De echtgenoot van Winehouse, die net als zijn vrouw flink aan de drugs zit, verblijft sinds vorige week in de cel in Londen. (DS)

Om het met de woorden van Jos Bosmans te zeggen: wade wijf, wade wijf…

Een gedachte over “Amy Winehouse op haar bek”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.