Parlement

Vorige week, een dag na de stemming over BHV die zo historisch bleek dat ze vandaag al grotendeels vergeten is, bevond ik mij in het (federaal) parlement. Geen revolutie daar, wel een briefing over de voedsel- en landbouwproblematiek in de wereld. Het moeten niet altijd symbooldossiers zijn…

Briefing Parlement

Briefing Parlement

De projector: doet ie het of doet ie het niet…

Briefing Parlement

3 gedachten over “Parlement”

  1. De blik van de man op de tweede foto is valselijk gemanipuleerd door de fotograaf, tevens auteur van bovenstaand artikel. Omdat het daar een saaie bedoeling was (hallo, een briefing over landbouwproblematiek!) besloot hij de aandacht wat naar zich toe te trekken en zijn seksuele slurf uit zijn broekje te drapperen.

    Et voila, blikken zoals op foto 2 zijn uw deel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.