Het goede doel

Bij deze een warme oproep (hoe een koude eruit zou zien, geen idee. Tot zover de humor in dit bericht). Het is niet voor mij, maar voor mijn nicht die psychologie studeert. Zij zoekt het volgende:

  • een heteroseksueel koppel met een kind tussen 9 en 12 maanden
  • de ouders moeten nog samen zijn
  • het kind moet het eerste, biologische kind voor beide ouders zijn
  • het kind mag geen ernstige gezondheidsproblemen hebben

Herkent u zichzelf in deze situatie? Aarzel niet en neem contact op. Stuur een mailtje naar onderzoek@jasperwiet.be Of waarom dit bericht niet zelf doorsturen of opnemen op uw blog? Dat zou nog eens kweetniehoehip en keiviraal zijn!

Dat er onder het lezerspubliek van deze blog veel mensen zitten die voldoen aan deze strikte criteria, lijkt mij weinig waarschijnlijk, maar een mens kan maar proberen. Uit mijn eigen studietijd weet ik hoe enorm klote het is om dit soort werk te moeten doen. Ik heb ooit nog 15 face-to-face interviews van 1 uur elk moeten afnemen en vrolijker ben ik er niet van geworden.

Maar hophop, voor een diploma gaan wij door het slijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.