Scala

Scala

Een volgend volksfestijn dient zich aan: het Druivenfestival van Hoeilaart, ofte Doenderse feesten. Ik heb gisteren de verplaatsing naar de overkant voorzichtigheidshalve per fiets gemaakt, want het is toch een ander volk, met andere gewoonten. Maar van enige vijandigheid tussen Overijsenaren en Hoeilanders was zeker geen sprake. Dit begin tot culturele uitwisseling begon zelfs gezellige proporties aan te nemen.

Gisteren dus openingsconcert van Scala. Fotografisch niet zo interessant als een Daan of een Bart Peeters, want een tikkeltje statisch. Als ze nu eens tijdens dat nummertje van Reggi met z’n zeventig aan het jumpen zouden slaan… dát zou nog eens vernieuwend zijn in het koorwezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.