Volks amusement

Druk druk druk. Hoe onbenullig het ook moge lijken, ik blijf toch weer genieten van die druivenfeesten. Zo bracht ik dinsdag nog drie uur door in de de plaatselijke Markthal, waar er een seniorennamiddag doorging. In het gezelschap van andere elementen met teveel vrije tijd, genoten wij daar zichtbaar meer van dan de aanwezig bejaarden. Luc Caals goes La Esterella… onbeschrijfelijk.

Daan op maandag was anders ook wel uiterst vermakelijk. Zo vermakelijk dat ik er zelfs wat foto’s van online heb gezwierd.? Eén detailopmerking: misschien moeten ze die binnensmondse bindteksten toch is gaan ondertitelen op de grote schermen.

Daan

Daan

Daan

Dat smaakt naar meer, izentit?

2 gedachten over “Volks amusement”

  1. >E?n detailopmerking: misschien moeten ze die binnensmondse bindteksten toch is gaan ondertitelen op de grote schermen.

    Good idea. Op Marktrock heeft hij op zeker ogenblik de drum van Isolde overgenomen, om er vervolgens enkele minuten aan te zitten, wat te mompelen en in het ijle te staren. Allicht een goeie trip, maar pas nadat zowat de hele Oude Markt “zingt eens een liedje” brulde, begon hij aan zijn drumsolo… Het heeft iets zieligs…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.