De geneugten van dorpsfeesten

De Headlines

Ik had u reeds gemeld dat ik het weekend doorbracht op een oord van vertier in mijn roemruchte streek: de Leegheidfeesten. Mine God, wat we me dat allemaal zeg. Zo mooi. Mensen van alle slag vernenigd rond de toog. En zoals dat op volkse evenementen hoort: 40-jarigen die hun aanwezige kinderen in verlegenheid brengen door hun aangeschoten gedrag.

Al kan ik u ook geruststellen dat ik mijn boekje zelden te buiten ga wat het hoofdstuk marginalitis betreft. Niet als ik met een rugzak met 1.500 euro fotomateriaal rondloop. Een biertje hier, een burgertje daar. Geen mens die daar van al is overleden.

Je vous pr?sente: de eerste foto’s. Meerbepaald van The Slick Beavers en De Headlines. U kunt enkel de laatste kennen omdat het bijklussende lieden zijn van de vtm-nieuwsdienst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.