FUBAR

Het gaat niet goed. Enfin, met mij valt het nog mee, met mijn laptop daarentegen. Dat is nu eens een geval waarvan je kan zeggen dat het gaat van kwaad…

Houston we have a problem

… naar erger.

FUBAR

Een kapot scherm, durf ik met enige stelligheid te beweren. De toestand is danig bergaf beginnen gaan tegen gisterenavond. Het begon met weerspannigheid bij het opstarten (“user profile corrupted” na wat gekras vanwege de harde schijf) en het eindigde met een virtuele barst in het scherm.

Enkel de linkerbovenhoek is nog zichtbaar, maar het mag gezegd dat op die enkele vierkante centimeters de beeldkwaliteit de perfectie benaderd. Dat genot maakt helaas snel plaats voor bittere ergernis. In oorlogsjargon wordt zulke toestand geduid met de term FUBAR. En dat betekent niet veel goeds. Een radicale vervanging van dit gedeelte van mijn niet-rollend materieel geniet dan ook absolute prioriteit. Ander en beter!

Een gedachte over “FUBAR”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.