Engagement

Ik krijg niet vaak gepersonaliseerde post. Bij mij is de briefwisseling in afzichtelijke mate ge-elektroniseerd, dat mag u niet verbazen. Het ontvangen van een traditionele, afgestempelde enveloppe brengt dan ook een onschatbare verheugenis teweeg.

Vandaag waren er wel twee enveloppen bij voor mij. Allebei van dezelfde afzender, met dezelfde inhoud, van dezelfde partij, maar wel met een verkeerd huisnummer. Gelukkig is de postbode top en weet die mijn post altijd goed af te leveren, ongeacht de misleidende nonsens die afzenders op de enveloppe kribbelen. Hoe ik in het klantenbestand verzeild raakte van een zekere Georges, is mij een raadsel, maar het deed niettemin de wenkbrauwen fronsen bij mijn omgeving. Zijn dokterspraktijk heb ik alvast nooit aangedaan. Maar goed, wat valt er zoal te lezen?

U weet ongetwijfeld dat ik sinds oktober 2003 met maar liefst 946 voorkeurstemmen verkozen werd tot gemeenteraadslid in Sint-Pieters-Leeuw.

Eerlijk Georges? Neen, dat wist ik niet. Ik ben dan ook minder vertrouwd met de politieke situatie in Sint-Pieters-Leeuw dan met de uitslagen in de 2e klasse van de ping-ping-competitie in Trinidad en Tobago. Maar niet getreurd, want Georges vertelt me ook iets dat ik w?l weet:

Zoals u ongetwijfeld ook wel weet zijn er binnen enkele weken, op 10 juni om precies te zijn, federale verkiezingen.

Deksels nog aan toe, Georges. Daar sla je nagels met koppen of koppen met nagels, ik wil er vanaf. Ik zou zelfs durven stellen dat h?t moment ondertussen op minder dan een week genaderd is. Overtuig me!

Vanuit een persoonlijk Vlaams-nationaal en rechts engagement wil ik mee mijn schouders zetten onder een politiek project dat hard nodig is voor onze streek.

Engagement is mooi. Engagement is top! Ik tel de dagen, Georges, opdat jij kan strijden tegen “illegaliteit en criminaliteit” en de “imperialistische uitbreidingsdrang van Frans- tot anderstaligen”. Bleh.

Een gedachte over “Engagement”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.