Vandaag is rood…

Laptop schermprobleemHet scherm van mijn draagbare computer slaat onverkwikkelijke rode kleuren uit. Horizontaal is tevens een subtiel streepjespatroon waarneembaar. Op het eerste zicht ziet dat er allemaal wel hip uit, maar bij het tweede zicht is het gewoon geen zicht en ronduit irritant.

Is daar dan niks aan te doen? Jazeker, als ik mijn scherm vijf centimeter openklap, ziet alles er excellent uit. Ergonomisch is dat evenwel geen aan te raden positie.

Het is allemaal de schuld van de kat die mijn laptop van de zetel heeft geduwd. Sindsdien gaat mijn handzame multimediamonster door het leven met een gebarsten hoek en een wiebelend scherm. De rode gloed is een kwalijke nevenwerking die zich sindsdien steeds minder omfloerst begint op te stellen.

Oplossingen of constructieve moties zijn op dit moment een must.

2 gedachten over “Vandaag is rood…”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.